WISC-IV tanfolyam

 

A következő WISC–IV tanfolyamunk tervezett időpontja: 

A képzés minden nap 10.00 és 17.00 óra között zajlik Budapesten.

A képzés mindenkori áráról kérem érdeklődjenek irodánkban. Ugyanazon intézménytől ugyanazon tanfolyamra jelentkező 2 vagy több résztvevő esetén a képzés áraból a résztvevőknek kedvezményt biztosítunk.

1 napos képzés ára:  a mindenkori árakról kérjük érdeklódjenek irodánkban

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével (alul letöthető) és cégünkhöz történő eljuttatásával (info@oshungary.hu) lehet.

A képzésen való részvételhez szükséges, hogy a résztvevő rendelkezzék a teljes WISC-IV tesztkészlettel, amellyel - a tanfolyam részeként - önállóan be tudja gyakorolni a tesztfelvételt. A tanfolyamot a tesztadaptációban résztvevő kollégák, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar munkatársai tartják.

 

További fontos információ, hogy ez a tanfolyam alapvetően a teszt felvételét és kiértékelését mutatja be, és értelmezésből csak keveset tartalmaz, amire a 3. napon kerül sor. A képzés felépítése annyiban sajátságos, hogy a 3 napból kettőre egymást követő napokon kerül sor, a harmadikra viszont 6 hét elteltével. A két időpont közötti időszakban, beadandó feladatot kell elvégezniük (két teszt felvétele adott korosztályra) a résztvevőknek. Azok kaphatnak tanúsítványt a képzés végén, akik megfelelően teljesítették ezt a feladatot, és a harmadik napon megrendezésre kerülő írásbeli vizsgát.


A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

Jelentkezési lap letöltése