MMPI®-2 tanfolyam

Elkészítettük az MMPI®-2 hazai adaptációját, amelyet számítógépes kiértékelőprogrammal támogatva hoztunk forgalomba. A mérőeszköz kiértékelését és interpretációját segítő 3 napos akkreditált tanfolyamunk tervezett időpontja:  lásd később

 

A képzés minden nap 10.00 és 17.00 óra között zajlik Budapesten.

A képzés mindenkori áráról kérem érdeklődjenek irodánkban. Ugyanazon intézménytől ugyanazon tanfolyamra jelentkező 2 vagy több résztvevő esetén a képzés áraból a résztvevőknek kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és cégünkhöz történő eljuttatásával (info@oshungary.hu) lehet.

A képzésen való részvételhez szükséges, hogy a résztvevő rendelkezzék a teljes MMPI-2 tesztkészlettel, amellyel - a tanfolyam részeként - önállóan be tudja gyakorolni a tesztfelvételt. A tanfolyamot a tesztadaptációban résztvevő kollégák, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar munkatársai tartják.

További fontos információ, hogy ez a tanfolyam alapvetően a teszt felvételét és kiértékelését mutatja be, és értelmezésből csak keveset tartalmaz, amire a 3. napon kerül sor.

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul! 

A képzés harmadik napja néhány héttel később kerül megrendezésre. A két tanfolyami időpont között lehetőség van a tanult ismereteket a gyakorlatban kipróbálni, majd a harmadik napon a felmerülő kérdéseket, tapasztalatokat megbeszélni.

Jelentkezési lap betöltése

 

2011 márciusától megkezdtük a Wechsler Intelligenciateszt legújabb felnőtt változatának a forgalmazását. 

 

A háromnapos WAIS–IV tanfolyam díja 1 fő részére nettó 64 775 ft, azonos intézményből jelentkező 2, vagy több fő részvétele esetén 62 595 ft/fő.

A képzésen való részvétel feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen WISC–IV, vagy WPPSI–IV tanúsítvánnyal, valamint WAIS–IV tesztkészlettel.
 

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és cégünkhöz történő eljuttatásával (info@oshungary.hu) lehet.

A képzés 10.00 és 17.00 óra között zajlik.

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!